Medlemsavgift


Medlemskap är obligatoriskt att teckna när du rider lektion här hos oss. Det är nödvändigt för att vår olycksfallsförsäkring skall gälla OM olyckan skulle vara framme.

När du betalat medlemskap är du försäkrad vid alla av oss anordnade aktiviteter på klubben, samt i stallet. Tänk på att inte bara teckna medlemskap till dig själv eller ditt barn som rider - teckna även för dina familjemedlemmar som också rör sig i stallmiljön och följer med till lektioner, helgtjänstgöring osv.

Medlemsavgiften betalas per kalenderår.

Om du rider lektion hos oss kommer din medlemsavgift på din lektionsfaktura. Övriga medlemmar betalar medlemsavgiften via IdrottOnline. Logga in på login.idrottonline.se för att betala. Som användarnamn använder du det 10-siffriga personnumret på den person som medlemskapet gälller. Saknar du lösenord kan du begära ett nytt via länken "Glömt lösenordet". Finns det ingen avgift i varukorgen skickar du ett mail till ekonomi.orsaridklubb@gmail.com så får du ett mail från IdrottOnline när den är tilldelad och kan betalas.

NYA medlemmar ansöker om medlemskap genom att skicka ett mail till ekonomi.orsaridklubb@gmail.com. Uppge att det gäller medlemsansökan samt namn och personnummer. När din ansökan blivit godkänd kommer du att få ett mejl från IdrottOnline med uppmaning om att betala din avgift. Obs! Inlogging sker via login.idrottonline.se.

Obs! Betalning av familj kan ej göras via IdrottOnline, detta måste ske via betalning till ridklubbens bankgiro 5737-5529. Skriv att det gäller medlemsavgift familj och mejla samtidigt ekonomi.orsaridklubb@gmail.com namn och personnummer på samtliga familjemedlemmar som ska ingå!

Medlemsavgifter 2023

Junior

T.o.m. det år barnet fyller 18 år

300 kr

Senior

Över 18 år

450 kr

Familj

2 vuxna, 2 barn, på samma adress

1250 kr

När avgiften är betald så får du tidningen Häst & Ryttare hem i brevlådan.